Privat

Ønsker du en tilnærmet ren og  vedlikeholdsfri innkjøring eller gårdsplass – da er kanskje asfalt noe for deg! Vi utfører asfaltering (og finishavretting) fortrinnsvis i nærområdet både for anleggsgartnere og direkte for privatkunder.

Ønsker du et uforpliktende prisoverslag?

Fyll ut kontaktskjemaet og legg gjerne med beskrivelse/bilder, så tar vi kontakt om kort tid!

Last opp filer/bilder her:

Forarbeide og planering

Nøkkelen til et topplag/asfaltdekke av høy kvalitet, er at grunnarbeidet og finavrettingen er i orden! Vi tør påstå at vår erfaring og kunnskap er i særklasse her – noe som gjør at stadig flere profesjonelle maskin- og landskapsentreprenører foretrekker at dette utføres av oss. For private utførers i hovedsak finishavretting og komprimering før asfaltering.

Asfalt og asfaltering

Vi utfører alt innenfor asfaltering – fra mindre manuelle jobber (håndlegging) til større maskinlagte veier og plasser. Det kan være på alt fra nyetablert grunn til reasfaltering på gammelt dekke. Som oftest utendørs, men også innendørs i parkeringshus, lagerhaller/-telt, osv. Vi er stolte over vårt renommé som gjennom en årrekke har styrket seg.

Vedlikehold og service

Vi utfører også vedlikehold som asfaltlapping, planering av grusveier, m.m. I vinterhalvåret snørydding og transport. Kontakt oss for mer informasjon.