Bedrift

Vi utfører i dag hoveddelen av oppdragene på bedriftsmarkedet og er foretrukket asfaltentreprenør hos flere garve-/maskinentreprenører, forretningskjeder, veilag / velforeninger og tilsvarende.

Vi har en maskinpark som kan utføre alle typer utlegging av alle massetyper og er en stab med yrkesstolthet / høy kompetanse. Vi strekker oss langt etter å gjennomføre etter kundens tidsplan og ønsker – noe som gir mottoet «VI ER SMÅ NOK TIL Å VÆRE EFFEKTIVE» mening.

Kontakt oss for et godt tilbud

Forarbeide og planering

Nøkkelen til et asfaltdekke (topplag) av høy kvalitet, er at grunnarbeidet og avrettingen er i orden!

Vi tør påstå at vår erfaring og kunnskap er i særklasse her – noe som gjør at stadig flere profesjonelle som maskin- og graveentreprenører, anleggs-gartnere, osv. foretrekker at dette utføres av oss.

Til mindre og ofte private gårdsplasser utføres i hovedsak finishavretting og komprimering før asfaltering.

Asfalt og asfaltering

Vi utfører alt innenfor asfaltering – fra mindre manuelle oppdrag (håndlegging) til større maskinlagte veier og plasser.

Det kan være på alt fra nyetablert grunn til reasfaltering på gammelt dekke. Som oftest utendørs, men også innendørs i p-hus, lagerhaller/-telt, osv.

Vi leverer utelukkende asfalt i beste kvalitet og i alle varianter fra nærliggende asfaltfabrikker.

Vedlikehold og service

Vi utfører også en god del rundt vedlikehold som asfaltlapping, oppdragering grusveier, asfaltfresing (via underleverandører), m.m.

I vinterhalvåret snørydding, men da kun i nærområdet fra basen (Bjørnstad – Grålum).

I nevnte periode har vi også mulighet til å påta oss transportoppdrag.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat og mer informasjon.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle